Virksomhedsbesøg

Et besøg på en af byens virskomheder søgt tilrettelagt og gennemført i oktober måned.

Medlemmernes deltagelse er gratis - men Forsvarbrødrene giver en gave, som en tak til virksomheden for at tage imod deltagerne fra Forsvarsbrødrene.

Virksomhedsbesøg tirsdag den 11. oktober 2022 kl. 1700

Vi har i år fået den stor mulighed for at komme på besøg ved CROSSBRIDGE ENERGY FREDERICIA (det GL. SHELL). Hvor vi vil få indsigt i, hvorledes den RÅ OLIE forarbejdes og ender ud  ud som brændstof.

Virksomhedsbesøget henvender sig til forsvarbrødrenes medlemmer med ledsagere, der vil få en oplevelse i virksomheden CROSSBRIDGE ENERGY FREDERICIA, som kun få er forundt.

Da der er tilmelding på, så skal du tilmelde dig og din ledsager senest den fredag den 07. oktober 2022 med fulde navn, da det kræves i vagten for at få adgang til virksomheden.

tilmeld dig telefonisk på 4064 0098.

Vi mødes på parkeringspladsen, Egeskovej 265, 7000 Fredericia kl. 1700 og går dernæst samlet ind på virksomheden.

Vel mødt.

Brian Bøgholm Rask Sønderborg.