Virksomhedsbesøg

Et besøg på en af byens virskomheder søgt tilrettelagt og gennemført i oktober måned.

Medlemmernes deltagelse er gratis - men Forsvarbrødrene giver en gave, som en tak til virksomheden for at tage imod deltagerne fra Forsvarsbrødrene.

thansen - Stensgårdsvej 1, Middelfart - tirsdag den 17. oktober 2023 kl. 1830.

Firmaet thansen ved direktør Bent Jensen var ikke længe om at byde os velkommen til et virksomhedsbesøg, da vi spurgte ind til og foreslog firmaet som mål for vores årlige besøg i en virksomhed. Mød op og hør mere om en moderne virksomhed, og se bl.a.  håndteringen af tusindvis af varenumre. Yderligere vil virkomheden være vært ved et let traktement.

Af hensyn til værten er  tilmelding nødvendig – så derfor er fristen for tilmelding senest tirsdag den 10. oktober 2023.

BEMÆRK: Maksimum 40 deltagere - efter "først til mølle" pricippet.

HUSK - Tilmelding med oplysning om navn (-e) og antal  i en  e-mail til Hans Henrik Hansen: hhh@dfb-fredericia.dk

Lidt historie om thansen:
T. Hansen Gruppen A/S er grundlagt i 1991 af Bent Jensen som også ejer virksomheden.
Siden er det gået stærkt. Flere husker os for vores kataloger, men vi blev for alvor kendte, da vi i 2003 og årene frem åbnede butikker Danmark rundt og samtidig lancerede landsdækkende TV-reklamer.
I dag er der thansen butikker over hele landet. Til at bakke butikkerne op har vi et døgnbemandet centrallager i Middelfart, hvorfra vi 24 timer i døgnet distribuerer varer til vores kunder.
I T. Hansen Gruppen A/S arbejder vi hver dag for, at du får den bedste service. thansen er solidt forankret i dansk detailhandel og betjener i dag kunder i alle aldre indenfor et bredt sortiment. 
thansen er meget mere. Foruden vores butikker har vi udviklet vores egne produktserier, såsom Xzound, Xzite, Mobiline, Optimize, Carline, camp+nature mfl., som er testet og afprøvet af eksperter og kunder. Vi forhandler samtidig mange mærkevareprodukter til Danmarks bedste priser. I thansen har vi et medarbejderteam på 1.000 engagerede medarbejder, heraf 750 arbejder i butikkerne. I hele thansen arbejder vi efter vores kundeprogram ATK - Altid Tilfredse Kunder. Med programmet vil vi sende et tydeligt signal om, at vi er til for vores kunder. ” 
(Kilde: thansen.dk / internettet).


En interessant virksomhed at besøge.