Virksomhedsbesøg

Et besøg på en af byens virskomheder søgt tilrettelagt og gennemført i oktober måned.

Medlemmernes deltagelse er gratis - men Forsvarbrødrene giver en gave, som en tak til virksomheden for at tage imod deltagerne fra Forsvarsbrødrene.

thansen - Stensgårdsvej 1, Middelfart - tirsdag den 17. oktober 2023 kl. 1830.

Firmaet thansen ved administrerende direktør Bent Jensen var ikke længe om at byde os indenfor  til et virksomhedsbesøg, da vi spurgte ind til og foreslog firmaet som mål for vores årlige besøg i en virksomhed. 

40 tilmeldte deltog i virksomhedsbesøget hos thansen, hvor vi blev modtaget og budt velkommen af logistikchefen, der indledningsvis inviterede os på lækre sandwiches m.m. i mødelokalet.

Han gav dernæst en orientering om virksomhedens historie op til i dag og fremtidige visioner for et kommende nyt byggeri. Med assistance fra lagerchefen blev vi i 2 hold ledt rundt på det omfattende lager, der rummede ca. 160.000 varenumre, samt så det automatiske lagerstyring - "Auto Store" - i brug.

Aftenen sluttede i mødelokalet, hvor vi fik lejlighed til at stille supplerende spørgsmål.

Et særdeles interessant virksomhedsbesøg med dedikerede rundvisere.

Stor tak til thansen.

Lidt historie om thansen:
T. Hansen Gruppen A/S er grundlagt i 1991 af Bent Jensen som også ejer virksomheden.
Siden er det gået stærkt. Flere husker os for vores kataloger, men vi blev for alvor kendte, da vi i 2003 og årene frem åbnede butikker Danmark rundt og samtidig lancerede landsdækkende TV-reklamer.
I dag er der thansen butikker over hele landet. Til at bakke butikkerne op har vi et døgnbemandet centrallager i Middelfart, hvorfra vi 24 timer i døgnet distribuerer varer til vores kunder.
I T. Hansen Gruppen A/S arbejder vi hver dag for, at du får den bedste service. thansen er solidt forankret i dansk detailhandel og betjener i dag kunder i alle aldre indenfor et bredt sortiment. 
thansen er meget mere. Foruden vores butikker har vi udviklet vores egne produktserier, såsom Xzound, Xzite, Mobiline, Optimize, Carline, camp+nature mfl., som er testet og afprøvet af eksperter og kunder. Vi forhandler samtidig mange mærkevareprodukter til Danmarks bedste priser. I thansen har vi et medarbejderteam på 1.000 engagerede medarbejder, heraf 750 arbejder i butikkerne. I hele thansen arbejder vi efter vores kundeprogram ATK - Altid Tilfredse Kunder. Med programmet vil vi sende et tydeligt signal om, at vi er til for vores kunder. ” 
(Kilde: thansen.dk / internettet).